Nit dels Museus al MACBA

mayo 14, 2022

Vine a celebrar amb nosaltres la Nit més flamenca de l’any amb Pujar i baixar escales Sobre el treball de Teresa Lanceta com a escriptura, proposta de Pedro G. Romero i Teresa Lanceta amb les bailaoras Javiera de la Fuente, Fuensanta «La Moneta» i Ana Morales, amb motiu de la Nit dels Museus, dissabte 14 de maig a les 21:00 h. Així mateix, s’oferiràn presentacions a les exposicions en curs, de 19:00 a 20:45 h i de 22:00 a 00:15 h. A més, el MACBA Bar estarà obert fins a la una de la matinada.

Dimecres 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, a les 19:00 h, Teresa Lanceta i Leire Vergara reflexionaran entorn de Treball d’estudi, un projecte en coautoria sobre els mecanismes de construcció d’històries personals i col·lectives, de sociologia, d’antropologia i d’art. També serà una jornada de portes obertes, ocasió ideal per visitar Teresa Lanceta. Teixir com a codi obertEn temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptualCol·lecció MACBA i Manuals de reparacions i sons còsmics.

I del 14 al 18 de maig, en horari habitual, tindrà lloc la ja tradicional venda especial MACBA BOOKS, que ofereix una selecció de llibres del MACBA a un preu únic de 6 € a la MACBA Store Laie.

https://www.macba.cat/ca/exposicions-activitats/activitats/nit-i-dia-dels-museus-2022#msdynttrid=ti-c6wyRBPmVutoul8u7xNjkjSseZzm5U3u3GBzWBwk

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: