Portes Obertes Fundació Antoni Tàpies

junio 19, 2020

Portes obertes amb motiu de la reobertura | 19 de juny 

La Fundació Antoni Tàpies reobre el proper divendres 19 de juny del 2020, després dels mesos de confinament a causa de la COVID-19, amb una jornada de portes obertes, i ens agradaria que ens acompanyessis en un moment tan especial. La jornada de portes obertes tindrà lloc el divendres 19 de juny del 2020, de 10.00 a 19.00 h.

Una segona oportunitat per veure tres exposicions 

Aquesta és una ocasió per retrobar-nos, i una segona oportunitat per veure les tres exposicions dedicades a l’artista, que hem prorrogat fins al 20 de setembre: Antoni Tàpies. L’àcid és el meu ganivet, mostra que ofereix una tria de gravats i de llibres d’artista realitzats entre el 1988 i el 1990 que posen de manifest la seva experimentació en el terreny de l’obra gràfica; Antoni Tàpies. Teatre, que a través de pintures, dibuixos, gravats i material documental divers explica la relació que Tàpies va tenir amb les arts escèniques; i Antoni Tàpies. Certeses sentides, que presenta conjunt d’obres realitzades sobre un material tèxtil sintètic que feia servir per cobrir i protegir el terra de l’estudi.


Nous horaris 

Temporalment, s’ha ajustat l’horari del museu que serà de dijous a dissabte de 10.00 a 19.00 h i els diumenges de 10.00 a 15.00 h. 


 

fundaciotapies.org

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: