Expressió Corporal

noviembre 14, 2019

La imagen puede contener: una o varias personas y texto

STUDIO52 i PROJEKTERIA presenten tres projectes fotogràfics en què el cos humà i la seva expressivitat serveixen per explorar trets d’identitat, tant col·lectiva com individual. No hi podem reconèixer els protagonistes, que mantenen l’anonimat. La cara de les persones, on se sol concentrar la màxima expressivitat, aquí no té gens d’importància. Els missatges que es volen transmetre són universals i oberts a la interpretació.

Les fotografies de cossos nus o seminús d’Anna Bresolí posen en relleu la desconnexió entre la natura i els habitants de les societats industrialitzades, i com aquesta desconnexió afecta la manera que tenim els humans de relacionar-nos amb l’entorn.

AnaHell i els seus Secret Friends són una manera de documentar i retratar en situacions quotidianes els llocs i la gent que ha conegut en els seus viatges des d’un punt de vista diferent i que crea un univers propi de personatges.

El treball de Daffke Hollstein juga amb les dualitats, del seu propi cos com de la interrelació entre ell i un paisatge suggestiu, superposant autoretrats combinats amb paisatges difusos per expressar un moment de crisi existencial.

A partir de las 19h en Ciutat de Granada, 52 1º de Barcelona.

 

https://www.facebook.com/events/720667085116263/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: