FEM! – Jornada festiva amb creadores feministes d’avui

octubre 31, 2019

No hay ninguna descripción de la foto disponible.

Jornada festiva que reunirà algunes de les creadores implicades amb el feminisme més destacades de l’actualitat amb la voluntat de crear un espai de trobada des d’on reivindicar i celebrar la creativitat. Vol ser, també, un lloc des d’on sumar veus i fer preguntes. Quins imaginaris estan plantejant avui les creadores feministes? Quins reptes proposen i amb quines dificultats topen? Com encaren els perills de la banalització del feminisme? Quines qüestions estem oblidant i per què?

Amb Maria Arnal, Flavita Banana, Btoy, Yolanda Domínguez, Sonido Tupinamba, María Cañas, Silvia Albert Sopale, Miriam Reyes, Agnés Mateus, Maria Sevilla, Marga Mbande, Mar C. Llop, Maria Isern, Núria Guiu, Lali Álvarez, Bianca Batlle Nguema, Sònia Gómez i Las Glorias Cabareteras.

Des de la ferma convicció que la creació és, per damunt de tot, el gest i l’oportunitat de qüestionar-ho tot, les artistes provaran de trobar respostes i n’assumiran el risc amb humor, poesia, música, grafits en directe, monòlegs, dansa i un llarg etcètera.

Sessió comissariada per Núria Vergés i Mireia Calafell en el marc del monogràfic sobre feminismes que publicarà la revista digital IDEES del Centre d’Estudis de Temes Contemporanis.

Amb la col·laboració del Centre d’Estudis de Temes Contemporanis i l’Institut Català de les Dones.

31 octubre, de 18.30h (18.00 obertura de portes) a 22.30h
Entrada lliure
Hall CCCB
Idioma: català

Presenta: Las Glorias Cabareteras

Participants: Maria Arnal, Flavita Banana, Btoy, Yolanda Domínguez, Sonido Tupinamba, María Cañas, Silvia Albert Sopale, Miriam Reyes, Agnés Mateus, Maria Sevilla Paris, Marga Mbande, Mar C. Llop, Maria Isern, Núria Guiu, Bianca Batlle Nguema, Sònia Gómez, Lali Álvarez

Aquesta activitat forma part de FEMINISMES!, ‘Les paraules que encara no tenim’

 

https://www.facebook.com/events/506896553222611/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: